©Timo Ahjos 5.9.2011
Artikkeli on kopioitu blogista timontti.blogspot.com

 

Kuulumisia 1.1.2011 alkaen

Ensimmäinen Fürstenhof-aiheinen uneni

Editoitu ote julkaisusta "Selkavamma_ja_sen_hoito/2011-09-15_Tilannetiedotteita_1-15_syysk.html":

ma 5.9.2011 klo 17.50 - 18.15: En aio kuormittaa lukijoita jokaisella sänkyynkakkaamisella, kun niistä on nyt tullut lähes jokapäiväisiä, mutta en malta olla kertomatta viimeviikkoista tapahtumaa, jolloin se ensimmäisen kerran integroitui uneen hauskalla tavalla:

Suosikki-tv-sarjassani "Lemmen viemää" ("Sturm der Liebe"), joka tulee Sub-kanavalta jokaisena arki-iltana ja uusintana seuraavana arkiaamuna, on oikein ovela ja kiero nainen Cosima Saalfeld, entinen Zastrow. Hänestä löytyy googlaamalla paljon kuvia ja lisätietoja. Hän (roolihahmo, ei näyttelijä) täytti 60 vuotta samana päivänä 13.7.2011 kun minut kotiutettiin kantasolujen siirto-osastolta.

Näin sellaista unta, että olin työssä hotelli Fürstenhofissa Baijerissa. Cosima soitti minulle aamuyöllä ja kertoi, että häneltä tulee ripulikakkaa sänkyyn. Minun pitää tulla häntä auttamaan, osoite on 620 [Fürstenhofstraße]. Sisälläni tunsin, että ripulikakkaa tosiaan tulee. Itse asuin muistaakseni osoitteessa 378 [Fürstenhofstraße]. Hetkeksi heräsin omasssa sängyssäni, totesin päästäneeeni ripulikakkaa vaippaan ja muistan huutaneeni toisessa huoneessa nukkuneelle vaimolleni: "Nyt tiedän, kuka on syyllinen. Se on 620!" Heti sen jälkeen nukahdin uudelleen sekä omassa sängysssäni että unessa. Noin 15 minuutin kuluttua Cosima soitti uudelleen ja ilmoitti, että kakkaa tulee taas, minkä totesin lämpimänä uutena kakkana omassa takapuolessanikin. Hän korosti sitä, että nyt

kun olen saanut kantasolusiirron tuntemattomalta, minun velvollisuuteni on tästä lähtien auttaa tuntemattomia ihmisiä.
Päätin lähteä heti häntä auttamaan. Uni päättyi siihen, kun mietin, miten voisin häntä auttaa.

Paluu näiden kopiosivujen tai blogin timontti.blogspot.com kansilehdelle.